Sådan får du 3 tilbud på en billig flyttemand

07/24/2018

Spar penge på en flyttemand i Nordsjælland. Få gratis 3 tilbud i løbet af få dage. Udfyld skemaet på kun 5 minutter og modtag 3 gode og billige flyttetilbud. Find en billig flyttemand i Nordsjælland. Hos Billig-flyttemand.dk kan vi finde det helt rigtige flyttefirma i Nordsjælland til dig, der søger hjælp til alt i forbindelse med en flytning. Med lang erfaring i branchen har vores samarbejdspartnere kompetencerne og erfaringen til at varetage din flytteopgave på den helt rigtige måde.

Flyttefirmaerne laver alt inden for flyttefaget - og kunderne omfatter både erhverv, private, boligselskaber, boligejere, entreprenører og den offentlige sektor. Firmaerne sætter en ære i at hjælpe dig med din flytning på den bedst mulige måde - fx. ved at tilbyde nedpakning og opsætning.

Det er en stor tillidssag, at folk beder vores partnere om at arbejde i deres privat hjem, derfor er det en æressag at vise, at de trygt kan lade dem udføre flytteopgaven i Frederiksværk. Firmaerne bruger altid de nyeste og mest miljøvenlige hjælpemidler til alle opgaver i samråd med kunden. Få 3 gratis flyttetilbud i dag!

Opstarten af Dansk Møbeltransport Forening

Hvor mange medlemmer Dansk Møbeltransport Forening havde efter den stiftende generalforsamling i 1911 er uvist. Men der har ikke været ret mange flere end dem, der blev valgt til bestyrelsen. inden jul samme år menes medlemstallet at have været 11.

I løbet af de efterfølgende 8 år steg det til 45-50, og ved 40 års jubilæet kunne formanden berette, at der var 111 medlemmer. Dette medlemstal har på trods af et par nedgangsperioder stabiliseret sig til i jubilæumsåret 2011 at være 110 medlemmer.

Selv om Dansk Møbeltransport Forening, som før omtalt havde sit udspring i København, kom de hurtigt med i provinsen. At sætte en såkaldt "omnibus" fra en by i provinsen på en fladvogn og sende med banen til en anden by, hvor en lokal vognmand tog sig af den videre behandling af flyttelæsset, blev hurtigt hverdagen for provinsens flytteforretninger.

Flytninger udføres hurtigt og billigt:

  • Privat flytning - få 3 skarpe tilbud
  • Find det billigste flyttetilbud i dag
  • Autoriserede flyttefolk står klar til din opgave
  • Der er penge at spare (30%)
  • Overlad det hårde arbejde til os